17 NİSAN'DA PİŞMAN OLMAMAK İÇİN EVET

17 NİSAN'DA PİŞMAN OLMAMAK İÇİN EVET
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli referandum çalışmaları kapsamında ilçelere yönelik gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli referandum çalışmaları kapsamında ilçelere yönelik gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Yoğun bir tempo içinde referandum çalışmalarını gerçekleştiren Başkan Hançerli 50 Muhtar ve Meclis Üyeleri ile birlikte Karapınar'daydı. Karapınar'da ilk durağı AK Parti İlçe Teşkilatı olan Hançerli daha sonra Karapınar Belediyesi ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Karapınar'da gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Hançerli'ye; Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda Muhtar eşlik etti.

"Siyasi risk diye bir şey kalmayacak"

Karapınar'a gerçekleştirdiği ziyarette büyük bir ilgiyle karşılaşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Referandum çalışmaları kapsamında milletimizi bilgilendirmek için buradayız" dedi. Başkan Hançerli, Karatay'ın başarısının birlik, beraberlik ve ahenk içinde çalışmasının sonucu olduğunu söyleyerek; her zaman yanlarında olan muhtarlara teşekkür etti. Başkan Hançerli, "Her ne koşulda olursa olsun muhtarlarımız yanımızda. Karatay'ın birlik ve beraberliğini korumamız ve daha da ileri götürmemiz gerekir. Karatay'da böyle bir başarı varsa bu ekip çalışmasının sonucudur. Her seçimde oy oranlarını arttırdık ve her oy oranımızı arttırdığımızda rahatlayıp köşemize çekilmedik. Görevimize dört elle sarıldık" diye konuştu. Başkan Hançerli Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin siyasi istikrarı sabitleyecek bir yönetim şekli olduğunu belirterek "Yeni sistemle inşallah istikrar hem siyaset, hem de ekonomide kalıcı hale gelecek. Siyasi riskler oluşmayacak, hükümetsizlik riski oluşmayacak. Cumhurbaşkanı ile Başbakan anlaşır anlaşamaz gibi durumlar ortadan kalkacak ve piyasalara güven gelecek" ifadelerine yer verdi.

"Millete ihanet edenler hayır cephesinde buluştu"

'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' Yeni Türkiye için bir milat olacak diyen Başkan Hançerli konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hayır oyu verenler de demokratik hakkını kullanacaklar. Hayır verebilirsiniz, ama sağınıza solunuza bir bakın, kiminle o hedefe gidiyorsunuz? Türk milletine ihanet eden ne kadar terör örgütü varsa hepsi 'Hayır' için işbirliği yapıyor. Anayasa kitapçığı atılıyor, bir memleket bir gecede fakirleşiyor. Fatura millete çıkıyor. Yeni sistemde bunların hiçbiri olmayacak. Vatandaşa hizmet eden kalacak edemiyorsa gidecek. İşte burada da görev bizlere düşüyor. Vatandaşlarımıza 17 Nisan'da keşke dedirtmemek için daha da çok çalışmalıyız." Karatay'ın her seçimde gerekeni yaptığını dile getiren Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin 37'sinin de AK Parti'den olduğuna dikkat çekerek Türkiye'de ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

"Türkiye 17 Nisan'da yeni bir sabaha uyanacak"

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise Karapınar'ın son yıllardaki yükselişine dikkat çekerek dev güneş enerjisi projesine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yaka; Konya denilince akla ilk Karatay ve Mevlana'nın geldiğini söyledi. Vatandaşların 16 Nisan'daki seçimde gerekeni yapacağını söyleyen Başkan Yaka "gösterilen büyük teveccüh ile Türkiye 17 Nisan'da aydınlık bir sabaha uyanacaktır" dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.