18. Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası

18. Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası
- B Grubu'nda Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka'yı 90-84, A Grubu'nda TOFAŞ, Promitheas Patras'ı 87-62 yendi

BURSA (AA) - Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001'de hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Crowne Plaza Bursa Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası sürüyor.

TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan günün ilk maçında B Grubu'nda Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Pınar Karşıyaka takımları karşılaştı. Mücadelede ilk periyodu 25-19 önde tamamlayan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor, devreyi 51-39 üstün bitirdi.Üçüncü periyodu 69-58 önde geçen Sakarya ekibi, müsabakayı da 90-84 kazandı.

Günün ikinci maçında ise A Grubu'nda Yunan ekip Promitheas Patras ile TOFAŞ karşı karşıya geldi. Birinci periyodu 25-21 önde tamamlayan TOFAŞ, devreye 48-43 önde girdi. Üçüncü periyodu da 72-55 önde geçen TOFAŞ, son periyotta skoru 87-62'ye getirerek mücadeleyi kazandı.

Organizasyonda yarın B Grubu'nda Gaziantep Basketbol ile Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor, A Grubu'nda ise Türk Telekom ile Promitheas Patras karşılaşacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.