215 gündür küçük Yasin'den haber yok!

215 gündür küçük Yasin'den haber yok!
Konya’nın Akören ilçesindeki evinde oynarken kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin’den tam 215 gündür haber alınamıyor. Aile, oğullarıyla ilgili gelecek bir haberi beklerken, mahalle halkı da Şahin ailesi kadar endişeli

Akören İlçesindeki Belkuyu Mahallesi'nde yaşayan Ümmü ve Yavuz Şahin çiftinin 4 çocuğundan anaokulu öğrencisi Yasin, 4 Nisan’da okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Aynı gün, Yasin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları jandarma, AFAD ve köylüler tarafından aralıksız devam etti. Çalışmalar kapsamında, başta evin çevresi olmak üzere, havadan askeri helikopter ve AFAD'ın insansız hava aracıyla, karadan da arama ekipleriyle; su ve fosseptik kuyuları, sarnıçlar, mağaralar, ağaç ve çalılıkların dipleri tek tek kontrol edildi.

Mahalle yakınındaki Çarşamba Çayı ve çayın aktığı Apa Gölü girişi de Mersin'den gelen dalgıç polisler tarafından sonar cihazlarıyla arandı. Ancak, Yasin’den en küçük bir ize rastlanmadı. 80 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmalarının sonuçsuz kalması üzerine 28 Nisan günü aramalar sonlandırıldı.

Aradan tam 215 gün geçti ve küçük Yasin’den hala bir haber yok.

Şahin ailesi oğullarıyla ilgili gelecek sevindirici bir haberi beklerken, mahalle sakinleri de en az onlar kadar endişeli. Mahalle Muhtarı Ercan Özkan, çocuklar başta olmaz üzere bütün mahalle halkının psikolojisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini belirtti. Özkan “Kendi çocuğum bile okul yakın olmasına rağmen tek başına gitmeye korkuyor. Son çare olarak Cumhurbaşkanlığı'na yazı yazacağım. Özel bir ekip kurulup Yasin’in bulunmasını talep edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.