23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Bayrampaşa'da düzenlenen "Halep'ten Çanakkale'ye Çocuk Kardeşliği" etkinliğinde Türk ve Suriyeli çocuklar birlikte eğlendi

İSTANBUL (AA) - Bayrampaşa'da düzenlenen etkinlikte, Türk ve Suriyeli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutladı.

Bayrampaşa Belediyesi, Suriye Forumu ve Hacı İlbey İlkokulu iş birliğiyle düzenlenen "Halep'ten Çanakkale'ye Çocuk Kardeşliği" etkinliği, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte, İstanbul'un farklı semtlerinde eğitim gören Suriyeli çocuklar, Hacı İlbey ilkokulu öğrencileri ile şarkılar söyleyip eğlendi. Ayrıca, "Çocuk Meclisi"nde çocukların sorunları konuşuldu.

Burada konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, bu günü Suriyeli çocuklarla bir arada kutlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Çanakkale'de Suriye'den onlarca şehidin yattığını hatırlatan Aydıner, amaçlarının bu ata mirasına sahip çıkmak olduğunu vurguladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.