23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladığı etkinliklerle kutladı.Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karatekin...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladığı etkinliklerle kutladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karatekin Parkı'nda yapılan kutlamalarda yaptığı konuşmada, belediye olarak çocuklar için yapılan çalışmaları anlattı.

23 Nisan'ın dönüm noktası olduğunu ifade eden Dinç, "Gazi Mustafa Kemal'in, çocuklara armağan ettiği milli egemenlik bayramıdır. Milli egemenlik kavramı ile yavrularımızı tanıştırmak zorundayız." dedi.

Festival tadında bir bayram hazırladıklarını dile getiren Dinç, şunları söyledi:

"23 Nisan'ı anlamlı kılmak adına her yıl biz dizi etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımıza bir festival ve bayram havasında 23 Nisan2ı tattırmak istiyoruz. Gördüğünüz gibi bütün çocuklarımız, ailelerimiz, halkımız, bayram alanımızda 23 Nisan'ı doyasıya kutluyorlar. Geleneksel etkinliklerimizle, çocukluğumuzu hatırlatan geleneksel macunumuz, pamuk şekerimiz ve diğer etkinliklerimizle çocuklarımızla beraberiz."

Açılışta rengarenk balonlar ve tüllerle süslenen sokak, şişme oyun parkı, animasyon, yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra pamuk şeker, macun şeker, mısır ve dondurma ikramı ile vatandaşların ilgi odağı oldu.

Çocuklar Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte bol bol fotoğraf çektirirken, Dinç de çocuklara macun şeker, mısır ve dondurma ikram etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.