3. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi

3. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi
Kongre, Yeşilay'ın ev sahipliğinde, 3-4 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek

ANKARA (AA) - Yeşilay'ın ev sahipliğinde, Kültür Toplum ve Aile Derneği (KÜLT) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) desteğiyle 3-4 Mayıs'ta Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi düzenlenecek.

Yeşilay'dan yapılan açıklamaya göre, 2012 ve 2013 yıllarında KÜLT ve MEB öncülüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi, bu yıl Yeşilay'ın ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak.

3. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresinde patolojik internet kullanımı, video oyunu bağımlılığı, cep telefonu bağımlılığı, siber zorbalık ve siber güvenlik, pornografi, sosyal medya, teknolojinin güvenli kullanımı, duruş bozuklukları gibi konular ele alınacak. Eş zamanlı konferans ve panellerin yapılacağı kongre, yurt içi ve yurt dışındaki araştırmacı ve akademisyenleri bir araya getirecek. Kongrede, öğretmenler, doktorlar, psikologlar, psikiyatrlar, akademisyenler, araştırmacılar ve sosyal hizmet çalışanlarına birçok farklı başlıkta yeni perspektifler sunulacak.

Kongreye, Prof. Mark Griffiths, Gary Wilson, Dr. Kenneth Woog, Mary Sharpe, Dr. Michael Rich, Darryl Mead, Young Yim Doh gibi alanında uzman birçok ismin katılması bekleniyor.

İstanbul'da, 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek kongreye katılım herkese açık ve ücretsiz olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.