6 bin TL'lik kask korudu

6 bin TL'lik kask korudu
Oyuncu Tamer Karadağlı, Bursa'da motor kazası geçirdi. Karadağlı'yı 6 bin liralık kaskı kurtardı

‘Çocuklar Duymasın’ın ‘Haluk’u Tamer Karadağlı dün öğle saatlerinde 30 kişilik motosikletli grupla İznik’e geldi. İstanbul’a dönüşte Tamer Karadağlı büyük bir süratle girdiği virajı alamayınca devrildi. Her iki kolunda kırık var. Hayati tehlikesi yok.

Tamer Karadağlı hava ambulansına böyle götürüldü. Oyuncu Tamer Karadağlı, tedavi için özel hava ambulansıyla İstanbul’a getirildi. Hava ambulansı, Yeşilköy’deki Acıbadem International Hospital’ın çatısındaki piste indi. Karadağlı, ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

Karadağlı’nın eski eşi Arzu Balkan, oyuncu Furkan Kızılay ve "Çocuklar Duymasın" dizisinin bazı çalışanları hastaneye geldi.
Dizide "Havuç" rolünü canlandıran Furkan Kızılay, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kendisiyle konuştum, sağlık durumu çok iyi. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre iki el bileğinde kırık varmış. Ameliyat olacak. Korkulacak bir durum yok çok şükür" diye konuştu.

Tamer Karadağlı’yı "Çocuklar Duymasın" adlı diziden oyuncu arkadaşı Pınar Altuğ hastanede ziyaret etti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altuğ, "Yolda kaymış. Çok şükür bu kadar bir hasarla atlatmış.Hayati tehlikesi yok, herhangi bir problem yok. İki kolunda kırık var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak" diye konuştu.

KASKI KURTARDI

Karadağlı motor tutkusu yüzünden kendisine ABD'den yaklaşık 6 bin TL değerinde kask getirtmiş, istediği ürün için de 2 ay beklemişti.
Karadağlı'nın kaskı "Predator" filmindeki motorcu kaskından esinlenerek hazırlanmıştı.

Karadağlı daha önce de yaptığı açıklamada motosiklet kullananlar için en önemli olan şeyin eğitim ve güvenlik olduğuna dikkati çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.