7 final maçımız var

7 final maçımız var
Anadolu Selçukspor’un takım kaptanı Ahmet Önay, kalan 7 haftalık süreçte her maçın final havasında olduğunu söyledi. Önay, bu hafta oynanacak Kırklarelispor maçını kazanarak önlerine daha rahat bakmak istediklerini ifade etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un takım kaptanı Ahmet Önay, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Kırklarelispor maçını kazanmak istediklerini ve bunu başarmaları halinde önlerini daha rahat görebileceklerini söyledi. Önay, playoff mücadelesi verdiklerini de hatırlatarak, kalan 7 haftalık süreçte her maçı final olarak gördüklerini ifade etti.

‘TEMPOLU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’

Yeşil-beyazlı takımın başarılı futbolcusu, “2 günlük izinden sonra Kırklarelispor hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımıza yoğun bir tempoyla devam ediyoruz. Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık. Oynadığımız 10 maçta sadece Altay mağlubiyetimiz var. Yakalamış olduğumuz çıkış bizi puan durumunda üst sıralara getirdi. Playoff hattına ortak etti” dedi.

‘7 MAÇIN TAMAMI FİNAL’

Ahmet Önay, “Ligde son haftalara yaklaşıyoruz. Bu noktada oynayacağımız 7 maçlık bölümün tamamını final olarak görüyoruz. Bu hafta oynayacağımız Kırklareli maçı da çok kritik. İç sahada iyi giden bir serimiz var. Onlara Kırklareli galibiyetini de ekleyerek önümüze daha rahat bakmak istiyoruz” diye konuştu.

‘PLAYOFFA İNANDIK’

Anadolu Selçukpor’un takım kaptanı Ahmet Önay, “Takım olarak çok iyi bir konumdayız. Çok güzel bir aile ortamımız var. Hocalarımız olsun, oynayan oynamayan arkadaşlarımız olsun, masöründen malzemecisine, aşçısından temizlikçi ablalara kadar bir bütün olduk. Bu da İnşallah bizi sezon sonunda playoffun kapılarını aralar. Hepimiz playoffa kalacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘TAKIM ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM’

Kırklarelispor maçında kart cezası nedeniyle sahada olamayacağını belirten Ahmet Önay, “Bu hafta sarı kart cezalısı olduğumdan dolayı oynayamayacağım. Maçta saha içinde oynayan bütün arkadaşlarım ellerinden geleni ve 3 puanla ayrılacaklarına inanıyorum. Bütün Konya spor taraflarını da milli arada olduğumuz dönemde bizi destelemelerini bekliyorum” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.