AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması
Bosna Hersek Savunma Bakanı Pendes, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek Savunma Bakanı Marina Pendes, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Pendes, "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

Pendes, AA'nın bu yılki fotoğraflarının son derece etkileyici olduğunu belirterek 2016'da yaşanan terör saldırıları ve Suriye'deki savaş nedeniyle üzgün olduğunu ve bu nedenle "haber" kategorisinde oy kullanmak istemediğini söyledi.

Yaşam kategorisinin "geleceğe umutla bakan bir yanı" olduğunu ifade eden Pendes, bu kategoride 2 fotoğrafa oy verdi. Pendes, "yaşam" kategorisinde Sinan Gül'ün çektiği "Süper ay" ve Agoes Rudianto'nun "Denizde plastik çöp toplayan çocuklar" fotoğraflarını seçti.

Pendes, spor kategorisinde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Eren Derdiyok'un golü" fotoğrafına oy verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.