AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması
Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi İzetbegovic, "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Bakir İzetbegovic, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen İzetbegovic, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

Haber kategorisinde Emin Mengüarslan'ın çektiği "Ege'de kurtarma operasyonu" fotoğrafına oy veren İzetbegovic, "İlk bakışta bu fotoğrafta karar kıldım." dedi.

İzetbegovic, yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu" fotoğrafını inceleyerek, "Son derece anlamlı bir fotoğraf. Suriye'de yaşanan trajediyi gözler önüne seriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yaşam kategorisindeki fotoğrafları tek tek inceleyen İzetbegovic, bu kategoride oyunu Arif Hüdaverdi Yaman'ın çektiği "Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin kedileri" fotoğrafından yana kullandı.

İzetbegovic, son olarak spor kategorisinde Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" fotoğrafına oy verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.