Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Artvin Belediye Başkanı Kocatepe, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ARTVİN (AA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Kocatepe, haber kategorisinde Diaa al Din'in "Suriye'de ateşkes ihlalleri", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Kocatepe, oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili yaptığı değerlendirmede, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" kategorisinde yer alan fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu söyledi.

AA'nın Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde doğru ve hızlı habercilik anlamında çok kaliteli çalışmalara imza attığını vurgulayan Kocatepe, "Türkiye'nin en güvenilir basın kuruluşu olan AA'nın başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.