"Acımız büyük ama gururumuz daha fazla"

"Acımız büyük ama gururumuz daha fazla"
İzmir'deki terör saldırısında dikkati ve kahramanlığı sayesinde büyük bir faciayı önleyen polis memuru Fethi Sekin'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlar, duydukları gururu dile getiriyor- Şehit Sekin'in kardeşi Vedat Sekin: - "Bu gurur hepimi

ELAZIĞ (AA) - İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in Elazığ'daki ailesine taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlar şehit polis ile gurur duyduklarını belirtiyor.

İzmir'de, 5 Ocak'taki terör saldırısında dikkati ve tecrübesi sayesinde büyük bir faciayı önleyip, çok sayıda insanın yaşamını kurtaran 43 yaşındaki Sekin'in ailesine, Beyzade Efendi Camisi taziye evinde vatandaşların taziye ziyaretleri sürüyor.

Sekin'in ailesine başsağlığı dileyen vatandaşlar şehit polis memuru ile gurur duyduklarını dile getiriyor, ailenin acısını paylaşıyor.

- "Bu gurur hepimizin"

Şehit Sekin'in kardeşi Vedat Sekin, kendilerine verilen değerden memnuniyet duyduklarını söyledi.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere birçok devlet büyüğü bizi arayarak taziye dileklerini ifade etti. Allah hepsinden razı olsun." diyen Sekin, milletin yanlarında olduğunu bildiklerini ifade etti.

Vedat Sekin, bu desteğin çok güzel yansıtıldığını dile getirerek, "Bu gurur hepimizin, sadece ailemin değil bütün Türkiye'nin gururu. O hepimizin kahramanı. Onun için dik duruyor, asla eğilmiyor ve hiçbir zaman bu ülkeyi bölemeyeceklerini söylemeye çalışıyoruz. Acımız büyük ama gururumuz daha fazla." şeklinde konuştu.

Şehit ağabeyinin çocukları için her türlü desteğin verileceği konusunda çeşitli bildirimlerde bulunulduğunu anlatan kardeş Sekin, yeğenleri için ailece en güzel kararı vereceklerini, bu konuda devletin de yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.