Adalet Bakanı Bozdağ, şehit infaz koruma memuru Yiğit'in ailesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Bozdağ, şehit infaz koruma memuru Yiğit'in ailesini ziyaret etti
AĞRI (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'da 20 Nisan'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına düzenlenen terör saldırısında şehit olan infaz...

AĞRI (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'da 20 Nisan'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına düzenlenen terör saldırısında şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in ailesini ziyaret etti.

Bozdağ, Ağrı'daki temasları kapsamında şehit Yiğit'in ailesinin yaşadığı Hamur ilçesine geldi. Şehit Yiğit'in babası Mahmut, annesi Fatma Yiğit'le görüşen Bakan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, Yiğit'in fedakarca görev yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Bozdağ, "Bütün şehitlerimizin bize emanetleri olan ailelerinin yanındayız. Tüm arkadaşlarımız seferber oldular, bundan sonra da aynı hassasiyet devam edecektir. Şehidimizin emanetine onun gibi sahip çıkarsak ona borcumuzu ödemiş oluruz." dedi.

Şehit babası Mahmut Yiğit ise "Başta Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere sizlere minnettarım. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.