Adana ASKİ'den 19 Mayıs kutlaması

Adana ASKİ'den 19 Mayıs kutlaması
- Kulüp başkanı Pekar: "Atatürk'ün bu günü bayram olarak armağan ettiği Türk gençliğinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi olarak vatanımızı daha da ileriye taşıyacağından şüphem yoktur"


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin kulüp başkanı Rahmi Pekar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bağımsızlık mücadelesinin 19 Mayıs 1919'da başladığını vurgulayan Pekar, yazılı açıklamasında, "Bu anlamlı gün, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde başlayan milli mücadelenin yıl dönümüdür." ifadesini kullandı.

Pekar, kutlama mesajında şunları kaydetti:

"Atamızın Samsun'a çıkmasıyla birlikte, yüce milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurması için ilk adım atılmış ve bağımsızlık meşalemiz yakılmıştır. Türk milleti, uğrunda binlerce şehit vererek esaret zincirlerini kırmış ve adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Atatürk'ün bu günü bayram olarak armağan ettiği Türk gençliğinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi olarak vatanımızı daha da ileriye taşıyacağından şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, sevgili gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.