Adana Demirspor'da Özköylü dönemi sona erdi

Adana Demirspor'da Özköylü dönemi sona erdi
Teknik direktör Osman Özköylü: "Başarısız olarak kabul edilen takımımızın, ligde lider Adanaspor'dan 2, ikinci sırada bulunan ve bu haftaki rakibimiz Kardemir Karabükspor'dan sadece 1 puan geride olduğunu ve son 7 maçta 5 galibiyet, birer beraberlik ve ma

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, teknik direktör Osman Özköylü, görevine son verildiğini açıkladı.

Özköylü, yaptığı yazılı açıklamada, büyük bir onurla ve gururla çalıştığı Adana Demirspor'da yönetimin, beklenen sonuçların gelmemesini ve takımın performansının düşük olmasını mazeret göstererek görevine son verdiğini belirtti.

Kendisini en çok üzen durumun, görevine son verilmesini medyadan ve taraftarlardan öğrenmek olduğunu kaydeden Özköylü, "Başarısız olarak kabul edilen takımımızın, ligde lider Adanaspor'dan 2, ikinci sırada bulunan ve bu haftaki rakibimiz Kardemir Karabükspor'dan sadece 1 puan geride olduğunu ve son 7 maçta 5 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet aldığını belirtmek istiyor, bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Özköylü, maddi sıkıntıları sorun etmediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Kol kırılır yen içinde kalır' anlayışıyla konuyu kamuoyuna yansıtmayan, işine dört elle sarılan teknik ekip ve futbolcular, takımımızı bugünkü duruma getirmiştir. Bu süreçte bize her zaman destek olan ve bugüne kadar arkamızda duran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü'ye ve yöneticilerimize, fedakar ve onurlu futbolcu kardeşlerime, tüm kulüp çalışanlarımıza, en önemlisi de büyük Adana Demirspor taraftarına sonsuz teşekkür ediyor, Adana Demirspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.