Adana'da kuvvetli rüzgar

Adana'da kuvvetli rüzgar
İnşaat halindeki bir binanın metal dış cephe güvenlik panellerinin yola devrilmesi, kameraya yansıdı- Yaralananın olmadığı olayda, iki araç hasar gördü

ADANA (AA) - Adana'da inşaat halindeki bir binanın iş güvenliği için çevresine konulan metal dış cephe güvenlik panelleri, kuvvetli rüzgar nedeniyle yola devrildi. İki aracın hasar gördüğü olay anı, kameraya yansıdı.

Merkez Çukurova ilçesi Mahfezsığmaz Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'nda inşaat halindeki bir binanın çevresinde bulunan metal dış cephe güvenlik panelleri, kuvvetli rüzgar nedeniyle bağlantı yerlerinden koptu. Vatandaşların polise durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Polis ekipleri, bölgeye gelerek yolu her iki yönden yaya ve araç trafiğine kapattı.

Öte yandan polisler, olay yerinde park halinde bulunan çok sayıda aracın sürücüsüne ulaşarak önlem amacıyla araçlarını bölgeden uzaklaştırmasını sağladı.

- Panellerin devrilme anı kameraya yansıdı

Bir süre sonra binanın ön cephesindeki metal panel büyük bir gürültüyle yola devrildi. Burada hafif ticari bir araç devrilen panelin altında kaldı. Yaklaşık 15 dakika sonra da binanın yan cephesindeki panel yola devrildi. Burada da bir minibüs devrilen panelin altında kaldı. Panellerin devrilmesi sırasında vatandaşlardan bazıları panik içinde olayı izledi. Panellerin devrilme anı ise kameraya yansıdı.

Yoldaki bazı ağaçlar ve aydınlatma direkleri de devrilen paneller nedeniyle zarar gördü.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.