Adana'da uyuşturucu operasyonları

Adana'da uyuşturucu operasyonları
Operasyonlarda gözaltına alınan 19 şüpheliden 14'ü tutuklandı- Kameraya yansıyan operasyonda, bir evdeki çeyiz sandığında esrar bulan polis ekipleri, bir evin terasında da kova ve bidonlarda yetiştirilen Hint kenevirleri ele geçirdi

ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 19 zanlıdan 14'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17-21 Mart arasında merkez Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi.

Operasyonda zırhlı araçlarla sokaklara giren polis ekipleri, kovalamaca sonucu şüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan bir şüphelinin üzerinden tabanca çıkarken, bir şüphelinin cebinden de paketler halinde esrar ele geçirildi.

Şüphelilerden birinin evinde narkotik dedektör köpeğiyle arama yapan ekipler, çeyiz sandığındaki bir poşette paketler halinde esrar buldu.

Öte yandan ekipler, bir evin terasında yaptıkları aramada da kova ve bidonlarda yetiştirilen Hint kenevirleri ele geçirdi.

Operasyonlarda toplam 7 bin 800 uyuşturucu hap, 647 pakette 12 kilo 400 gram esrar, 2 pakette 90 gram eroin, 46 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 19 şüpheli de gözaltına alındı.

Bu arada, polis ekiplerinin operasyon anı da kameralar tarafından görüntülendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i savcılıkça serbest bırakılırken, 14'ü çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.