Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da uyuşturucu operasyonu
Kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 700 polisle gerçekleştirilen helikopter destekli operasyonda 35 kişi yakalandı- Operasyonda, 61 kilo esrar, 244 gram kokain, 29 bin uyuşturucu hap ve 8 silah ele geçirildi

ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu satıcılarına karşı 700 polisle gerçekleştirilen operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de aralarında bulunduğu 700 polisle, şüphelilerin bulunduğu adreslere baskın yapıldı.

Polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda 35 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve üzerilerinde yapılan aramalarda, 61 kilo esrar, 244 gram kokain, 29 bin uyuşturucu hap, ruhsatsız 4 av tüfeği ve 4 tabanca ele geçirildi.

Öte yandan, aramalar sırasında bulunan ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 200 liraya el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.