Adana'daki cinayet

Adana'daki cinayet
Bir kişinin otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesinde, Korkut Özgün'ün (37), 1 Ocak'ta öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan Mahmut B. (34) ve Şakir G. (34) tutuklandı, Kenan T. (35), Murat T. (35) ve Fırat D. (41) serbest bırakıldı.

Ova Mahallesi 44002 Sokak'ta 1 Ocak'ta çalışır durumdaki 01 KS 534 plakalı otomobilin sürücüsü Korkut Özgün, aracında başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Soruşturma kapsamında firari şüpheliler Deniz S. (37) ile olayda silahı kullandığı ileri sürülen Kenan S'yi (34) yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.