Adana'daki Terör Operasyonu

Adana'daki Terör Operasyonu
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ADANA (AA) - Adana'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan Suriye vatandaşı 13 şüpheliden 8'i savcılıkça, 5'i mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu zanlılar, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine gönderildi.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 8'i savcılıkça, 5'i ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 7 Aralık'ta özel harekat çalışanlarının desteğiyle 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda, Suriye'deki çatışma bölgelerinde bulunan örgüt mensuplarıyla irtibatlı olduğu ve onlara mühimmat temin ettiği öne sürülen ikisi çocuk 12 kişi yakalanmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gün içinde bir kişi daha yakalanmış, böylece operasyon kapsamında gözaltına alınan sayısı 13'e yükselmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.