Adanaspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları
ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 20'nci haftasında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.Turuncu-beyazlılar, teknik direktör...

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 20'nci haftasında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu-beyazlılar, teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde, Osman Yereşen Tesisleri'nde antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, kondisyon çalışması ve dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Sakatlığı bulunan kaptan Merthan Açıl, takımdan ayrı koştu.

Ara transfer döneminde Gaziantepspor'dan transfer edilen Oğuzhan Türk de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Çalışmanın ardından açıklamada bulunan Oğuzhan Türk, kendisine birçok teklif geldiğini ancak tercihini camia takımı olan Adanaspor'dan yana kullandığını belirtti.

Oğuzhan, "Adana'da olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce yurt içi ve yurt dışından birçok kulüpten teklif aldım. Teklifte bulunan kulüpler arasında Adanaspor bana çok sıcak geldi çünkü Adana'nın bir futbol kenti olduğunu biliyordum. Adanaspor büyük bir camia ve hedefi olan bir takım. Kalıcı olmak ve takıma katkı sağlamak için buradayım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.