Adıyaman'da amatör maçtaki arbede

Adıyaman'da amatör maçtaki arbede
Adıyaman Valiliği Adıyaman 1954 Spor ile Kahtaspor amatör futbol maçının ardından çıkan arbedeyle ilgili soruşturma başlattı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valiliği amatör futbol maçının ardından çıkan arbedeyle ilgili soruşturma başlattı.

Vali Mahmut Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçtan sonra çıkan olaylar nedeniyle valilik olarak soruşturma başlattıklarını ifade etti.

Soruşturma kapsamında şeffaflık açısından Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ahmet Çetin'in, İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde başka bir birime atandığını aktaran Demirtaş, yaşanan arbedeyle ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Cumartesi günü Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme maçında Adıyaman 1954 Spor ile Kahtaspor, Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelmiş, çekişmeli geçen maç, 1-1 beraberlikle sona ermişti.

Penaltılara gidilen müsabakada Adıyaman 1954 Spor, Kahtaspor'u 9-8 yenerek BAL Ligi'ne yükselmişti.

Maçın ardından Kahtasporlu bir futbolcu, Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Talat Özden'e sahanın içinde saldırmış, çıkan arbedede 2 emniyet mensubu yaralanmıştı.

Stadyumun dışında taraftarı dağıtmak isteyen çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara biber gazı ile müdahale etmiş, gazdan gazeteciler de etkilenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.