Adü Futbol Takımı, Abd Yolcusu

Adü Futbol Takımı, Abd Yolcusu
Üniversitelerarası futbol şampiyonasında birinci olan Adnan Menderes Üniversitesi, dünya şampiyonasına davet edildi- Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Bircan: "Ülkemizi temsil etmek gurur verici. Biz her zaman desteğimizi vermeye devam edeceğiz"

AYDIN (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği üniversitelerarası futbol şampiyonasında birinci olan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) futbol takımı, Üniversitelerarası Dünya Şampiyonası'na davet edildi.

ABD'de 2018 yılında yapılacak organizasyonun temsilcilerinden Suna Gönülşen, mayıs ayında finalde İstanbul Üniversitesi'ni yenerek şampiyon olan ADÜ'yü dünya şampiyonasına davet etmek için ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret etti.

ABD'den Türkiye'ye davetiye getirmekten gurur duyduğunu ifade eden Gönülşen, "Turnuva, ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio şehrinde yapılacak. Adnan Menderes Üniversitesi'ne de davetiyeyi kendim getirmek istedim. Turnuvaya 12 ülkeden 12 takımın katılması bekleniyor. Bu 12 takım arasında da Türkiye’yi Adnan Menderes Üniversitesi temsil edecek." diye konuştu.

Turnuvaya katılmaktan büyük mutluluk duyacaklarını aktaran Bircan ise "Turnuvaya katılmaya hak kazanan takımımızla gurur duyuyorum. Hepsinin emeklerine sağlık. Ülkemizi temsil etmek gurur verici. Biz her zaman desteğimizi vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.