Ağrı'da gümrük kaçağı sigara operasyonu

Ağrı'da gümrük kaçağı sigara operasyonu
AĞRI (AA) - Ağrı'da bir kargo firmasının deposunda 85 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.Valilikten yapılan...

AĞRI (AA) - Ağrı'da bir kargo firmasının deposunda 85 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir kargo firmasının deposunda, batı illerine yüklü miktarda sigara kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda, depoda bulunan İran plakalı bir tırın gizli bölmelerine yerleştirilmek üzere 85 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, olayla ilgili İran uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen İran uyruklu H.G, S.H.H, A.S, S.B. ve Y.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.