Ahi Evran Gençlik Kampı'na 4 Milyon Liralık Yatırım

Ahi Evran Gençlik Kampı'na 4 Milyon Liralık Yatırım
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Gençlik Kampı'na 4 milyon liralık yatırım projesinin imzalandığını bildirdi.Milletvekili...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Gençlik Kampı'na 4 milyon liralık yatırım projesinin imzalandığını bildirdi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kaman Hirfanlı köyü sınırları içerisinde bulunan Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahi Evran Gençlik Kampı'na 4 milyonluk yatırım projesinin imzalandığını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı'na desteklerinden dolayı teşekkür eden Arslan, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin her alanda en iyi gençlik kampı olması amacıyla yapılacak projeler neticesinde, Ahi Evran Gençlik Kampı daha modern hale gelecek, kapasite sayısı artacak, etkinlik sayıları artacak ve faaliyet alanları genişleyecektir. Proje kapsamında kongre merkezi yapılacak. Portatif havuz yapım işi ve kamp bölgesindeki bakım onarım çalışmaları yapılacak. Proje kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile 4 milyon liralık sözleşmemiz imzalandı. Şehrimize ve gençlerimize hayırlı olsun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.