Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan:

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan:
"Milletçe sadece ülkemizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun çocukların gözyaşlarının dindirilmesi için gayret gösteriyoruz"

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, "Milletçe sadece ülkemizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun çocukların gözyaşlarının dindirilmesi için gayret gösteriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Gürcan, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, çocuğun insanın tazeliği, saflığı ve masumiyeti, aynı zamanda da geleceği olduğunu ifade ederek, çocuğa ilişkin beklenti ve umutların geleceği işaret ettiğini belirtti. 

Dünya Çocuk Günü'nün, çocukların her çeşit yıkımdan uzak, barış içinde, sağlıklı koşullarda yaşamaları için yapabileceklerin sorgulanması açısından önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan Gürcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlıklarımız olarak görüyor ve çocuklarımızın üzerine titriyoruz. Çocuklarına bayram hediye eden ilk ve tek ülke olmamız, çocuğa verdiğimiz değerin en güzel göstergesidir. Onlara daha huzurlu, daha parlak bir gelecek sağlamak, barışın egemen olduğu bir dünya sunmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Milletçe sadece ülkemizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun çocukların gözyaşlarının dindirilmesi için gayret gösteriyoruz. Çocuklar barışın, kardeşliğin, umudun sembolüdür. İnanıyorum ki mazlumların yanında olmayı ilke edinen, ülkesine sığınan misafirlerine koşulsuz kucak açan bu kültürün mirasçıları, dünyaya barışı yayacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.