Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya Şırnak'ta

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya Şırnak'ta
Bakan Kaya: -"15 Temmuz sonrası bayraklarıyla sokaklara çıkan, vatanını ve bayrağını seven insanların duruşu bizi duygulandırdı. Biz de aynı aşk ve heyecanla daha fazla hizmet için gece gündüz çalışacağız"

ŞIRNAK (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "15 Temmuz sonrası bayraklarıyla sokaklara çıkan, vatanını ve bayrağını seven insanların duruşu bizi duygulandırdı. Biz de aynı aşk ve heyecanla daha fazla hizmet için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelen Bakan Kaya'yı Şeraffetin Elçi Havalimanı'nda Vali Ali İhsan Su, İçişleri Bakanlığınca Şırnak Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan karşıladı.

Şırnak Valiliğine geçen Bakan Kaya, burada yaptığı açıklamada, devlet millet kucaklaşması için Şırnak'ta bulunduklarını belirtti.

Kaya, "Onun için burada esnaf ve ev ziyaretleri yapmak istedik. Yoğun ve güzel bir gün geçireceğiz, vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. 15 Temmuz sonrası bayraklarıyla sokaklara çıkan, vatanını ve bayrağını seven insanların duruşu bizi duygulandırdı. Biz de aynı aşk ve heyecanla daha fazla hizmet için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Vali Su ise Şırnak, Cizre, Silopi ve İdil'de güvenlik güçlerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sayesinde bu yerleşim birimlerinin PKK'lı teröristlerden temizlendiğini vurgulayarak, "Vatandaşımız huzurlu ve güvenli bir şekilde hayatını devam ettiriyorlar. Bundan sonra yapmaya çalıştığımız buraların imarıyla ilgili çalışmalardır. Bu bölgede çok önemli çalışmalar devam etmektedir. Şırnak’ta herhangi bir sıkıntımız yok. Her şey güzel gidiyor." ifadesini kullandı.

- Mehmetçik ile yemek yedi

Daha sonra 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı ziyaret eden Bakan Kaya ve beraberindekiler, kışlada askerle yemek yedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.