Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu:
"Bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamak için her alanda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz"- "Bu bir mücadele süreci. Polisimiz, askerimiz ve korucularımız yani devletin kudret eli orada bu mücadeleyi sürdürüyor. Devlet olarak halkımızın g

DENİZLİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamak için her alanda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.
Ramazanoğlu, bazı etkinliklere katılmak için bulunduğu Denizli'nin Çameli ilçesinde vatandaşlarla sohbet etti, belediyede çalışan işçilerle görüşerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Ramazanoğlu, bakanlık olarak Kilis'te 50 psikologla saha çalışması başlattıklarını, bölgede ziyaret edecekleri 3 bin aileye rehberlik, rehabilitasyon ve psikoterapi hizmeti vereceklerini söyledi.
Gaziantep'teki terör saldırısının hatırlatılması üzerine Ramazanoğlu, olayda şehit düşen polis memurlarına rahmet, yaralılara acil şifa dilediklerini iletti.
Olay karşısında üzüntüsünü dile getiren Ramazanoğlu, "Bu bir mücadele süreci, polisimiz, askerimiz ve korucularımız yani devletin kudret eli orada bu mücadeleyi sürdürüyor. Biz devlet olarak halkımızın güvenliği, rahatı için bütün imkanlarımızla oradayız. Askerlerimiz ve polisimiz, malum olduğu üzere bütün güç ve kuvvetleriyle eli kanlı terör örgütüne karşı mücadele ediyorlar. Birlik ve beraberliğimiz en önemli şeyimiz. Bu millet büyük bir millet. Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ıyla biz tek bayrak, tek millet, tek devletiz. Bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamak için her alanda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.
Ramazanoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Acıpayam ilçesini de ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.