Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı:
"(Eski nişanlısından şiddet gören kadın) Uygun sosyal hizmet modeli sunulabilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğüne bağlı olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine, İl Müdürlüğümüz meslek elemanları tarafından nakli sağlanmıştır"

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, nişanlısından gördüğü şiddet nedeniyle balkondan kaçmaya çalışan kadına uygun sosyal hizmet modeli sunulabilmesi amacıyla, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine naklinin yapıldığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında eski nişanlısından gördüğü şiddet nedeniyle balkondan kaçmaya çalışan kadına ilişkin haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

Bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun talimatıyla, İstanbul İl Müdürlüğü yetkililerinin B.E'nin ikametine giderek görüştüğü belirtilen açıklamada, "Görüşmede genç kadının durumu değerlendirilip, uygun sosyal hizmet modeli sunulabilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğüne bağlı olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine, İl Müdürlüğümüz meslek elemanları tarafından nakli sağlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, genç kadına kendi istek ve talepleri doğrultusunda gerekli yardımın yapılacağı, tedbirlerin alınacağı ve sürecin İstanbul İl Müdürlüğünce takip edileceği de kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.