AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:
"Malum odaklar, 'hayvanlara tecavüz edenlere 6 aylık hapis cezasını çok bulduğum ve bir şans daha verilmesi gerektiğini' söylediğim yalanıyla saldırıya geçtiler. Ayrıca bu yalan haberi de Ensar Vakfına bağlayarak manipüle etmektedirler"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bazı haber sitelerinde yer alan haberlerle ilgili, "Malum odaklar, 'hayvanlara tecavüz edenlere 6 aylık hapis cezasını çok bulduğum ve bir şans daha verilmesi gerektiğini' söylediğim yalanıyla saldırıya geçtiler. Ayrıca bu yalan haberi de Ensar Vakfına bağlayarak manipüle etmektedirler" ifadesini kullandı.

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, vermediği bir demeç, söylemediği sözler üzerinden olumsuz bir algı operasyonuyla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Haberde bahsedilen konunun 19 Haziran 2014'te TBMM'deki Çevre Komisyonu toplantısında görüşüldüğünü hatırlatan Özdağ, şunları kaydetti:

"Komisyon toplantısında, hayvanlara tecavüz edenlerin bir daha hayvan sahibi olmalarının yasaklanması için önerge verilmiştir. Ben de 'zaten bu suçu işleyenlere 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası veriyoruz' dedim. 'Bu hapis cezasının yanı sıra bir de hayvan sahiplenmekten men edilmelerini doğru bulmadığımı ve normal hayatta da suç işleyenlere cezalarını çektikten sonra hayata tutunmak için bir şans verildiğini ve bunun bu suçu işleyenler için de geçerli olması gerektiğini' söyledim. Malum odaklar, 'hayvanlara tecavüz edenlere 6 aylık hapis cezasını çok bulduğum ve bir şans daha verilmesi gerektiğini' söylediğim yalanıyla saldırıya geçtiler. Ayrıca bu yalan haberi de Ensar Vakfına bağlayarak manipüle etmektedirler."

Çevre Alt Komisyonu Başkanı olarak üç aylık bir çalışma sonucunda, hayvanlara tecavüz edenlerin Kabahatler Kanunu kapsamından çıkarılıp, Ceza Kanunu kapsamına alınmasına ve 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası verilmesine vesile olduğunu vurgulayan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Dün Manisa’da verdiğim; 'vatan ve millet düşmanı PKK, Ermeniciler ve illegal sol örgütler ile FETÖ el ele verip millet iradesine karşı ortak hareket ediyorlar' demecimden rahatsız olanların, bugün yalan ve iftira ile karşı saldırıya geçtiklerini gözlemliyorum ancak ne kadar yalan haber yaparlarsa yapsınlar milletimiz gerçekleri görüyor ve yalanlarına itibar etmiyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.