AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün:
"AK Parti hükümetinin bir kulağı sürekli vatandaştadır, vatandaşımız ne diyor, ne talep ediyor, ne söylüyor, bunları ele alır, değerlendirir ve hayata geçirmeye çalışır"

SAKARYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "AK Parti hükümetinin bir kulağı sürekli vatandaştadır, vatandaşımız ne diyor, ne talep ediyor, ne söylüyor, bunları ele alır, değerlendirir ve hayata geçirmeye çalışır" dedi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret eden Üstün, burada yaptığı konuşmada, Sakarya'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şu anda TBMM'de bütçe görüşmelerinin devam ettiğini belirten Üstün, "Seçimlerden hemen sonra geçici bütçe çıkarmıştık, şimdi ise asıl, kalıcı bütçeyi çıkartıyoruz" diye konuştu.

Üstün, seçimlerden sonra kurum ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu şekilde hem bir teşekkür ziyareti hem de bunlar aynı zamanda bir istişare ziyareti oluyor. Varsa buradan talepler, onları alıyoruz. Çünkü AK Parti'nin bir yüzü sürekli arazidedir, vatandaşlarımıza dönüktür. Onların talepleri, bizim için çok önemlidir. Nitekim 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde bu farkı çok net gördük. 7 Haziran seçimlerinde yeterince sizin sesinizi duymamıştık galiba, böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldık ama 1 Kasım'da seçim beyannamemizde vatandaşımızın bire bir yaşantısını ilgilendiren taahhüt ve beyannamelerle karşısına çıktık ve iyi de bir sonuç aldık. Bize verdikleri destekten dolayı esnafımıza, vatandaşımıza, köylümüze teşekkür ediyoruz."

Vaatleri yerine getirmek için seçimden sonra kolları sıvadıklarını anlatan Üstün, seçim beyannamesinde ne varsa hükümet programına aldıklarını bildirdi.

Üstün, taahhütlerinin yüzde 80-85'ini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir kısmı son bu bütçeyle gerçekleşecek. Reformlarımızın da yüzde 50'sini gerçekleştirdik. İlk kez iş yeri açan müteşebbislerimizden 3 yıl boyunca vergi alınmayacak olması ve yine esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz bir kredi sağlanacak olması gibi adımlar hemen hayata geçirildi. Yavaş yavaş uygulanmaya inşallah başlanacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Buradan alacağımız önerilerle de başka adımları atmaya hazır olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. AK Parti hükümetinin bir kulağı sürekli vatandaştadır, vatandaşımız ne diyor, ne talep ediyor, ne söylüyor, bunları ele alır, değerlendirir ve hayata geçirmeye çalışır. Bugünkü ziyaretimizi de bu çerçevede yapıyoruz."

Üstün, daha sonra Sakarya Büyükşehir ve Erenler belediyelerine ziyarette bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.