Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı:
"İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bir gazetede yer alan habere ilişkin, "İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır." ifadesini kullandı.

Yazıcı, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, bir habere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır." ifadesini kullanan Yazıcı, herkese lazım bir değer olan şeref ve haysiyetten yoksun olanların itibar suikastçiliği yapacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar iftira ve kurgu haberciliği yapan ve birilerinin tetikçiliğini üstlenen bu gazetenin yaptığı tek kelime ile şerefsizliktir. 'Çamur at, izi kalsın' yöntemi ile yapılan bu kurgu haber, ilkeli ve doğru gazeteciliğin yüz karasıdır. Şahsım ve partim bugüne kadar bu iftiralara, aşağılık operasyon girişimlerine pabuç bırakmamıştır, bundan sonra da asla bırakmayacaktır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Şahsım üzerinden partimize yönelik yapılan operasyonel gazeteciliğe karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.