Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:
"AK Parti döneminde tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar Doğu ve Güneydoğu'ya çok önemli yatırımlar yapıldı"- "Bütün farklılıklarımız içinde birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayacağız ve geleceği hep birlikte inşa edeceğiz"

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti döneminde tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar Doğu ve Güneydoğu'ya çok önemli yatırımlar yapıldı." dedi.

Yılmaz, Bingöl Belediyesince Kültür Merkezinde düzenlenen "12.12.12 Bingöllüler Günü"nde yaptığı konuşmada, belediyeciliğin sadece fiziki yatırımlarla yürütülmediği, sosyal ve kültürel belediyeciliğin de çok önemli olduğunu söyledi.

Bingöl'de sosyal ve kültürel alanda belediyenin önemli faaliyetler gerçekleştirdiğine işaret eden Yılmaz, "Bugün 12'nci ayın 12'nci günü. Bingöl’ün plakası da biliyorsunuz 12’dir. Bu açıdan bugün Bingöl için çok özel bir gün. Her sene inşallah bugünün Bingöl ile ilgili sosyal, kültürel faaliyetler yaptığımız bir gün olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti döneminde yapılan yatırımlara değinen Yılmaz, şunları kaydetti:

"AK Parti döneminde tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar Doğu ve Güneydoğu'ya çok önemli yatırımlar yapıldı. Havalimanından üniversiteye, hastanelerden okullara, köylerin alt yapılarından engelli vatandaşların sorunlarına, dulun ve yetimin hakkına varıncaya kadar çok çeşitli alanlarda hiçbir dönemde olmayan hizmetler yapıldı."

Geçmişte hastanelerde vatandaşların adeta çile çektiğini, üniversite olmadığı için okuyamayan gençlerin olduğunu anımsatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"insanlarla ilgili doğru düzgün hiç bir hizmetin olmadığı bir Türkiye vardı. Bugün rabbimize şükrediyoruz çok farklı bir Türkiye var, çok farklı bir Bingöl var. İnşallah çok daha iyi olacak. Yeter ki huzurumuz olsun, bir takım istihbarat, uluslararası güç odaklarının maşası olan örgütler, gelip gençlerimizi, insanımızı heba etmesinler, huzurumuzu bozmasınlar. Bütün farklılıklarımız içinde birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayacağız ve geleceği hep birlikte inşa edeceğiz."

Zazaca ve Türkçe tiyatro gösterisi ve konserle devam eden programa, Bingöl Valisi Ali Mantı, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Yücel Barakazi de katıldı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.