Ak Parti Kayseri İl Kongresine Doğru

Ak Parti Kayseri İl Kongresine Doğru
AK Parti Kayseri Milletvekili Yıldız: - "Hemşehrilerimizi eşleri ile çoluk çocukları ile tanıdıkları ile eş dost akrabaları ile beraber inşallah Kadir Has Kongre Merkezine bekliyoruz"

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, hafta sonu yapılacak AK Parti Kayseri 6. Olağan İl Kongresine tüm Kayserilileri davet etti.

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Şubat Cumartesi günü yapılacak AK Parti 6. Olağan İl Kongresinin, Kayseri'ye yakışır şekilde gerçekleştirileceğini ifade etti.

AK Parti istikrarının Türkiye'nin istikrarı ile eş anlamlı hale geldiği böylesi bir dönemde tüm Kayserilileri kongreye davet ettiğini dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizi eşleri ile çoluk çocukları ile tanıdıkları ile eş dost akrabaları ile beraber inşallah Kadir Has Kongre Merkezine bekliyoruz. Büyük bir coşku ile büyük bir keyif ile inşallah hafta sonunda gerçekleştirmiş olacağız. Kayseri bundan önce de Türkiye'de siyaset hayatına koymuş olduğu katkıları yine omuzladığı yükleri yine aynı şekilde büyük bir oranda kaldıracaktır. Kayseri'nin Türkiye siyasetine olan katkısını bir kez daha bu kongrede somutlaştırmış olacağız. Bir kez daha hemşehrilerimizi bu kongreye davet ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.