Ak Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu:

Ak Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu:
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Milletvekili Dedeoğlu,...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Dedeoğlu, Nöbetçi Vekil Uygulaması Programı kapsamında AK Parti İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada Türk milletinin bağımsızlığına düşkün olduğunu ve bunu 15 Temmuz'da gösterdiğini söyledi.

Kayseri için birçok projelerinin olduğunu belirten Dedeoğlu, şunları kaydetti:

"Kayseri gelişen bir noktadadır. Havaalanı ile ilgili iç hatları dış hatlara vereceğiz. Vatandaşlarımız için ayrıca bir otopark dizayn edeceğiz. Kış aylarında uçaktan inen vatandaşlarımızın soğuktan korunması için kapalı mekanlara geçecek bir uygulama gerçekleştireceğiz. Bunun dışında da Kayseri'de kurulacak Süt ve Entegre Tesisi ile günde 500 ton üretilen süt miktarını 1 milyon tona çıkartacağız."

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yıl dönümünü hatırlatan Dedeoğlu, "Canlarını feda ederek bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.