Ak Parti Odunpazarı'nda Sandık Kurullarına Eğitim Verdi

Ak Parti Odunpazarı'nda Sandık Kurullarına Eğitim Verdi
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı ilçe teşkilatı bünyesindeki sandık yönetim kurulu üyelerine iletişim eğitimi verildi. AK Parti Eskişehir İl Başkanlığından...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı ilçe teşkilatı bünyesindeki sandık yönetim kurulu üyelerine iletişim eğitimi verildi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Odunpazarı teşkilatı, 2019 hedefleri doğrultusunda 2 bin 300 sandık yönetim kurulu üyesini eğitime aldı.

Eskişehir'deki bir otelde düzenlenen eğitimde, sandık yönetim kurulu üyelerine etkili iletişim ve iletişim kuralları anlatıldı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, yaptığı değerlendirmede, siyasette, iletişim ve eğitimin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Odunpazarı teşkilatı olarak, güçlü Odunpazarı için her gün yeni bir şeyler öğreniyor, hedefimize daha emin adımlarla ilerliyoruz. Yazar ve eğitimci Alişan Kapaklıkaya'ya etkili iletişim ve iletişim kuralları üzerine verdiği eğitim için teşekkür ederiz. Sandık yönetim kurulu eğitim programımız, 8 gruptan ve 16 seanstan oluştu. Son derece verimli ve keyifli bir şekilde 2 bin 300 sandık yönetim kurulu üyemizin katılımıyla gerçekleşti. 2019 hedefine yönelik eğitim çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.