AK PARTİ Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK: Bu yoldan dönmeyiz.

AK PARTİ Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK: Bu yoldan dönmeyiz.
Milletimiz, AK PARTİ dönemine kendi gücünün iktidara yansıyabileceğini gördü, "muktedir olma" hissini yaşadı. Biz LİDERimizi bulduk. Kendimizi "bir LİDERi yükseltme şerefine layık nesil" olarak görüyoruz.

AK PARTİ Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK, Cumhurbaşkanı Seçimi sürecini okurlarımız için değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı saatler kala, adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cephesinde bir bayram - bir şenlik havası var. 10 Ağustos' u heyecanla bekleyen seçmenlerimiz. teşkilatımızın seçim çalışmalarına coşku ile iştirak ediyorlar. Bu atmosfer bizlere de güç veriyor. Seçimin neticesinden eminiz ve mâlumun ilanını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tüm bu güzellikler yaşanırken, muhalefet öncülüğünde sahnelenmeye çalışılan "çirkin" olarak nitelendirmekte sakınca görmediğimiz olayların bu ortama gölge düşürmemesi gerektiğinin farkındayız.

Bir muhalefet partisinin müracaatı üzerine YSK tarafından yasaklanan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN' ın reklam filmini hafızalarımıza kazıdık. Biliyoruz ki hiçbir güç hafızamızdan bu görüntüleri, kalbimizden Recep Tayyip ERDOĞAN sevgisini silemez. Ama yıllar sonra dönüp baktığımızda ezan-seccade-minare-dua sebebi ile bir reklam filminin yasaklanmasından birilerinin utanç duyacağını da çok iyi biliyoruz.

Son günlerde Çatı Aday' ını, geçmişte sergilenen komedinin yeni versiyonunda başrolde görüyoruz. Propagandasında ana söylem "gündemleri rejimi değiştirmek, diktatörlük kuracaklar" şekline dönüştü. Halbu ki geçmişe baksa hatasını anlayabilirdi. Bu sözler yıllardır, milletinden kopuk siyasetçilerin söylemidir. Bu sözlerin çevresinde oluşturulmaya çalışılan felaket senaryolarının paranoyak zihniyetin ürünü olduğunu biliyor artık milletimiz; buna prim vermiyor ve itibar etmiyor.

Geçen 12 yıla dönüp bir bakalım. Milletimiz AK PARTİ döneminde kendi gücünün iktidara yansıyabileceğini gördü, "muktedir olma" hissini yaşadı. Bu kazanımdan vazgeçileceğini mi düşünüyorsunuz?

Önceki dönemlerde yağmalanan milletin parasının nasıl yatırıma dönüşebileceğini görmeyen kaldı mı? Geçmişte sadece lafta kalan "demokratik rejim" kelimesinin gerçek manasını bilmeyen mi var? Sanayici ve esnafın ufku açıldı, uzun yıllara yönelik planları hayat buldu. Çalışanı, emeklisi, çiftçisi, genci ve yaşlısı "AK PARTİ 12 yıldır beni görmezden geliyor" diyebilir mi? Ülkemizin doğusunda yapılan bir mitingde Başbakanımızın ellerine sarılıp "bu savaş bitisin, bu huzur ortamı bozulmasın" diye göz yaşı döken genci hangimiz hatırlamıyor? Duruma göre pozisyon alan, ilkesiz duruş sergileyen, siyasi havaya göre yön değiştirmeye hazır "güdümlü iktidarları" unuttuk mu? LİDERimiz Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde dış politikada kararlı bir duruş sergileyen, başımızı önümüze eğdirmeyen Sayın Ahmet DAVUTOĞLU gibi bir bakanımız vardı da biz mi hakkını vermedik?

Biz göreceğimizi gördük, bu yoldan da dönmeyiz.

Bunca gerçek ortada iken LİDERimizin karşısına çıkarılan adaya bir bakın, bir de ettiği laflara. Kendisi 11 partinin ortak adayıymış. Sorun bakalım, kendisine destek olan partilerin ismini sayabilecek mi? Biz muhalefete saygımızı yitirdik, muhalefet seçmenine değil. Biz seviyeyi, seviyenin kadrosunu gördükten sonra, seviyesiz siyasi oluşumların izinden giden insanımız için üzülüyoruz. Bizim önümüze irili, ufaklı partilerin üst üste konulması ile kurulacak bir duvar öremezsiniz. Hele bu duvarda birleştirici görev yapacak harç olarak "paralel yapı"yı kullanmaya kalkanların aklına şaşıyoruz. Kimse kalpleri vatan aşkı ile dolu insanımızın aklı ile dalga geçmeye kalkmasın. Biz LİDERimizi bulduk. Kendimizi "bir LİDERi yükseltme şerefine layık nesil" olarak görüyoruz.

Milli iradenin Çankaya Köşkü' ne çıkacağı günlerin hayalini kuran tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.