AK Parti Seydişehir’de yeni başkan belli oluyor

AK Parti Seydişehir’de yeni başkan belli oluyor
AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığı için adayların genel merkeze çağrıldığı öğrenildi.

AK Parti ilçe başkanı iken belediye başkanlığı adaylığı için istifa eden Mustafa Konurer'in aday gösterilmeyeceği iddiaları üzerine ilçe teşkilatı başın açıklaması yaparak genel merkezin halka kulak vermesini ve temayül sonucuna uygun hareket edilmesini talep etmişlerdi. Bu taleplerinin karşılanmaması halinde istifa edeceklerini ifade eden ilçe teşkilatı, Genel Merkez’in direktifleri neticesinde istifa etmek durumunda kalmıştı.

Bu gelişmelerden sonra Seydişehir’den eski ilçe başkanı Kemalettin Atalay, mevcut gençlik kolları başkanı Mevlüt Polat, istifası istenen ilçe başkanı Sadettin Kuyucak ve istifası alınan yönetiminden Abdülmuttalip Demirel; Ankara’ya çağrıldı. Genel merkezde yapılacak istişareler neticesinde Seydişehir’in yeni ilçe başkanı belli olacak. Ankara’daki temasların devam ettiği ve gün içersinde yeni adayın açıklanacağı ifade ediliyor. (Süleyman Sayan / Pusula-Seydişehir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.