AK Parti'den terör mağduru ailelere yardım

AK Parti'den terör mağduru ailelere yardım
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Sur'da terör saldırıları dolayısıyla mağdur olan ailelere ulaştırılmak üzere gönderilen yardım malzemeleri Diyarbakır'a geldi- AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar: "Bizim için en önemli iftihar, vatandaşların hay

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör mağduru ailelere gönderilen 10 tır yardım malzemesi kente ulaştı.

Giyim ve gıda malzemelerinden oluşan yardım malzemelerini, Sur'daki terör saldırıları sebebiyle mağdur olan ailelere ulaştırmak üzere AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar tarafından teslim alındı.

Akar, daha önce Bursa ve Kocaeli'den de yardımların gönderildiğini ve bu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiklerini anımsattı.

"Bizim için en önemli iftihar, vatandaşların hayır duasını almaktır" diyen Akar, yardımların yanı sıra mağdur ailelerin sorunlarının çözümü noktasında da büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Akar, şöyle dedi:

"Hayır sahiplerine gönderdikleri yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onların yaptıkları yardımlarla Doğu-Batı kardeşlik köprüsü kuruluyor. Geçmişte Marmara Bölgesinde yaşanan deprem dolayısıyla Diyarbakır'dan Marmara'ya yardım gönderilmişti. Bu kardeşlik duygusu yeniden yaşanıyor. Biz, farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da birlikte yaşamayı başarmak, bu birlikteliği hedef alanlarla anlamayanlarla yine birlikte mücadele etmek mecburiyetindeyiz. Dertlerimize, sıkıntılarımıza birlikte çare aramak ve üretmek zorundayız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.