AK PARTİLİ KURMAYLARIN PROJE ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ KURMAYLARIN PROJE ÇIKARTMASI
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ak Partili Vekiller ve basın mensupları Ak Parti’nin Konya yatırımlarını yerinde inceledi.

Sabah saatlerinde Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelen ekip kahvaltının ardından servis araçlarıyla yatırımları yerinde incelemek üzere yola çıktı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Projesinde Başlayan Tur, Konya Çevre Yolu Projesi, Eyiste Viyadüğü, Yer Köprü Şelalesi, Şehir Hastanesi Projesi, Alacabel Tüneli, YHT Gar projesiyle devam etti. İlçe ilçe projeleri detaylı inceleyen kafile projelerin hızla ilerlediğini yerinde gördüler.

BAŞKAN ALTAY’DAN MÜJDE

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay projelerle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Altay, “ Şefikcan, Fatih ve Galericiler ve Elmalılı Hamdi Yazır Kavşağındaki düzenlemelerle trafiği bir nebze rahatlatacağız. Ayrıca dün büyükşehir meclisimizle bir karar alarak Fatih Caddesi Kavşağındaki yolu Meram Yeni Yola ve Meram Eski Yola bağlanmasıyla ilgili bir plan gerçekleştirdik. Meram’dan Selçuklu’ya gidişleri kolaylaştıracağız.

Haber: Ebrar Küçükakın

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.