Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ak Partinin olağanüstü kampı

Ak Partinin olağanüstü kampı

Cuma günü saat 17 de de Ak Partinin Konya milletvekili adayları netleşti, il teşkilatı bütün vekil adaylarını, Belediye Başkanlarını, etkili ve yetkili tüm isimleri cumartesi sabahı olağanüstü bir şekilde Beyşehir kampına çağırdı.

Evet İl Başkanı Musa Arat ve ekibinin bu kez işi çok sıkı ve farklı tutacağı yönünde işaret fişeklerini görüyorduk da ne yalan söyleyeyim bu kadarını da beklemiyorduk. Evet Ak Parti Konya’nın A takımı dün sabah her şeyi askıya alarak kampa girdi. Bu sürat önümüzde ki günlerde daha da hızlanacak.

Listelerde milletin beklediği değişiklikler olmadı. Biz bu satırları ikin saatlerinde yazmaya başladık. Gün içerisinde gazetemize yaklaşık 30 ziyaretçimiz geldi. nerede ise 30 u ile de vekil adaylarını konuştuk. İlk11 de bırakın bir değişikliği ikiyi bile hala ağzına alan, dahası kabullenen yoktu.

bu dostlarımıza söylediklerimizi kısaca sizlerle de paylaşalım. Tabii sohbette her dediğimizi burada yazamayız. Yazarsak Allah korusun bizi tarihe “Oyuk Uğur Paşa” diye gömerler.

Ancaaak özetle; beyler lütfen akıllı olalım. Aynaya bakalım ondan sonra oturduğumuz yerden savuralım. Biz doğulu muyuz? Bakın doğunun güneydoğu Anadolu bölgesinin listelerine nerede ise hepsi sil baştan. İl il bazı uç örnekleri vermek istemiyorum ama orası ayağa kalkmıştı, üstelik de istemediği isimlere tavrını koymuştu.

Bizde bu tavrı koyacak göz var mı?

Yok. O halde hala neyi çekiştiriyoruz ki?

İkincisi…

Biz niye hala empati yapmayı öğrenmiyoruz?

Kendinizi 60 saniyeliğine Sayın Başbakanın yerine bir koysanıza.

Bir Devlet adamı iki ay önce kendi memleketinde yol arkadaşı olarak ilan ettiği isimleri iki ay sonra ne diye çizecek?

Çizerse işte o zaman milletin ağzına bakla olursunuz.

Bence Sayın Başbakan Devlet adamlığını, iyi bir siyasetçi olduğunu, kurnaz bir akademisyen vasfını, akıllı ve dirayetli duruşunu hepsinden öte “dağllığı” ile kolay kolay pabuç bırakmayacağını, adam satmayacağını Türkiye’ye ilan etti.

…….

Bu noktada bir şeyin altını ısrarla çiziyoruz.

Mevcut listeden çok mu mutluyuz?

Size koskocaman bir hayır deriz.

Ama bu noktadan sonra da yapacak bir şey yok ki?

Gün zevk alma günü. Ha şunu bir anlayın artık.

………..

Siyasi gelişmeler ve yeni bir heyecan olduğu için Pazar Pazar sizleri böyle bir yazı ile sıkmak zorunda kaldık. Oysa ne güzel mangal keyfinden, düğünlerden derneklerden söz edebilirdik.

Neyse bu pazarlık da sizler bizi affedin olmaz mı?

İyi tatiller. En güzel pazarlar sizlerin olsun inşallah                 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Unutmayın yaktığınız can kadar yanacak ve üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Özel otomobillerin içinde de olsa çocuklar ve hamile bayanlar varken sigara içmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR