Akaryakıt İstasyonunda "Uzaktan Kumandalı" Dolandırıcılık

Akaryakıt İstasyonunda "Uzaktan Kumandalı" Dolandırıcılık
Konya'nın Sarayönü ilçesinde jandarma ekiplerinin baskın yaptığı bir akaryakıt istasyonunda, iki boru hattından gelen gaz yağı ve mazotun uzaktan kumanda ile birleştirilerek pompaya verildiği tespit edildi.

Sarayönü ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna düzenlenen operasyonda, uzaktan kumanda ile mazot ve gaz yağının karıştırıldığı tespit edildi.

Konya-Afyonkarahisar karayolundaki bir akaryakıt istasyonunda gaz yağı ile mazotun karıştırılarak satıldığı ihbarı alan Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti.  

Yapılan araştırmalar sonucu akaryakıt istasyonuna operasyon düzenleyen ekipler, çalışanların üzerinde uzaktan kumanda cihazı buldu.

Bunun üzerine pompaların bulunduğu yerde kazı çalışması yapan jandarma ekipleri, toprak altındaki iki boru hattının pompaya birleştirildiğini, hatlardan birinden gaz yağı, diğerinden ise mazot geldiğini belirledi. Pompada, kumanda yardımıyla mazot ile gaz yağının karıştırıldığı tespit edildi.

Operasyonun ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) görevlileri tarafından yer altı tankları ve pompaların mühürlendiği öğrenildi.

İşletme sahibi M.K'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.