Akaryakıt Ücretini Ödemeden Kaçan Cip Güvenlik Kamerasında

Akaryakıt Ücretini Ödemeden Kaçan Cip Güvenlik Kamerasında
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir sürücünün aldığı akaryakıtın ücretini ödemeden benzin istasyonundan kaçması, güvenlik kameralarınca...

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir sürücünün aldığı akaryakıtın ücretini ödemeden benzin istasyonundan kaçması, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelen sahte plakalı bir cipin sürücüsü, aracın deposu doldurulduktan sonra ödeme yapmadan hareket etti.

Bu sırada ücreti almak için sürücü camına doğru yönelen istasyon görevlisi Faik Enes Akdeniz, aniden hareket eden cip ile pompa arasında sıkıştı.

Bacağından hafif şekilde yaralanan Akdeniz, arkadaşları tarafından hastaneye götürülürken, akaryakıt istasyonunun sorumlusu durumu polise bildirdi.

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, aynı araçla bir önceki akşam farklı bir plakayla başka bir istasyondan benzin alındıktan sonra olay yerinden uzaklaşıldığını belirledi.

Olay anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.