Aksaray'da "Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu" Paneli Düzenlendi

Aksaray'da "Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu" Paneli Düzenlendi
AKSARAY (AA) - Anadolu Mektebi Aksaray okuma grubu tarafından "Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu" paneli düzenlendi.Eski Tarım ve Köyişleri...

AKSARAY (AA) - Anadolu Mektebi Aksaray okuma grubu tarafından "Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu" paneli düzenlendi.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" projesinin bir kitle hareketi olmadığını gönüllülüğe dayandığını söyledi.

Projede niteliğe çok önem verdiklerini anlatan Güçlü, Anadolu Mektebi'nin az sayıda insanların destekleriyle güçlülüğünü ispat ettiğini Aksaray'ın da bu konuda diğer illere örnek olduğunu kaydetti.

Programa Aksaray Valisi Ali Mantı, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, protokol üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Program sonunda panelist öğrencilere Vali Mantı tarafından başarı belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.