Aksaray'da 'Mers virüsü' şüphesi!

Aksaray'da 'Mers virüsü' şüphesi!
Hacdan dönen yakınlarını ziyaret ettikleri öğrenilen 85 yaşındaki B.T. ve 55 yaşındaki B.Ş. 'Mers Virüsü' şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Aksaray'da hacdan dönen yakınlarını ziyaret ettikleri öğrenilen 85 yaşındaki B.T. ve 55 yaşındaki B.Ş. 'Mers Virüsü' şüphesiyle sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırak tedavi altına alındı.

İddiaya göre hacdan dönen yakınlarını ziyaret ettikleri öğrenilen B.T. ve B.Ş. akşam saatlerinde yüksek ateş, bulantı ve kusma şikayetleri nedeniyle 112 Acil Servis'i arayıp haber verdi. Bunun üzerine B.T. ve B.Ş. olay yerine sevk edilen koruyucu ekipman elbiseli sağlık görevlileri tarafından Aksaray Devlet Hastenesine götürüldü.

B.T. ve B.Ş. burada kendileri için hazırlanan odada tedaviye alındı. Hastane çalışanları ve acil servise gelen diğer hastalara da maske dağıtıldı. B.T. ve B.Ş.'nin 'Mers Virüsü' olup olmadığı yapılacak tetkiklerin sonucunda netlik kazanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.