Aksaray'da silahlı kavgada gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı

Aksaray'da silahlı kavgada gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı
AKSARAY (AA) - Eskil ilçesinde iki kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.Eskil ilçesinde,...

AKSARAY (AA) - Eskil ilçesinde iki kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.

Eskil ilçesinde, İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ile yeğeni Halil İbrahim Koyuncu'nun silahla öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan H.İ.K, R.E, A.E, S.E, B.M, H.S, M.E, K.E, İ.E, B.E, S.E, M.E, M.E. ve M.E'nin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Eskil Adliyesine sevk edilen 14 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, şüphelilerden M.E'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kavganın, iki aile bireyleri arasında yol verme yüzünden çıktığı öğrenildi.

Eskil ilçesinde 7 Mart akşamı, Ramazan E. ve Süleyman E. ile Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu, Rifat, Mustafa, Mehmet, Halil İbrahim, Mehmet Ali ve Sadrettin Koyuncu arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş, Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu kaldırıldığı hastanede hayatlarını kaybetmişlerdi. Olayda 5 kişi de yaralanmıştı.

Kaçan zanlılar, Ramazan E. ve Süleyman E. ise bir süre sonra emniyet güçlerince yakalanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.