Akşehir Belediyesi'nin "İsraf Etme, Yardım Et" Projesi

Akşehir Belediyesi'nin "İsraf Etme, Yardım Et" Projesi
Akşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı "İsraf Etme, Yardım Et" projesini hayata geçirdi

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı bir mağaza açarak "İsraf Etme, Yardım Et" kampanyasını başlattı.

Yeni Belediye Sarayı girişindeki bir mağazanın bu iş için üzenlendiğini söyleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya “Sosyal Belediyecilik hizmetlerimiz kapsamında ‘İsraf Etme, Yardım Et’ Projemizi başlatıyoruz. Alım gücü sınırlı, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yararlanabileceği bu projemiz ile hayırseverlerimizin yardımları ile bağışlanan kıyafetler ve ayakkabılar, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılmış olunacak” dedi.

Yüce dinimiz İslam'ın, öksüz, yetim ve muhtaçların korunup, gözetilmesine büyük önem verdiğini belirten Başkan Akkaya “Toplumda yaşayan bireyler olarak sahip olduğumuz olanaklardan muhtaç durumda olanları da yararlandırmayı bilmeliyiz ve muhtaç durumda olan kimselere yardım etmeliyiz. Yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım etmenin insani ve ahlaki bir görev olduğunu, paylaşma ve yardımlaşmanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini düşünüyorum. Başlatmış olduğumuz ‘İsraf Etme, Yardım Et’ Projemizin bu dayanışmaya katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Proje kapsamında ilçe sakinleri, evlerinde giymediği fazla yıpranmamış temiz giysileri ya da mağazalardan satın aldıkları yeni giysileri, belediyenin düzenlediği mağazaya getirip bağışlayabilecekler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.