Aksinne Konut Yapı Kooperatifinin Temeli Atıldı

Aksinne Konut Yapı Kooperatifinin Temeli Atıldı
Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin temel atma törenini gerçekleştirildi. Temel atma töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru Meram’da her alanda farkımızı ortaya koyduk dedi.

Meram Belediyesi tarafından Aksinne’de yapılacak olan 846 konutluk projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. Orta gelirli vatandaşların konut ihtiyacını giderecek projenin temeli dualarla atıldı. Temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun yanı sıra; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, KOSKİ Genel Müdürü Ercan Uslu, çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Uygun Taksitlerle Vatandaş Ev Sahibi Yapılıyor

Temel atma töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram’da her alanda farkımızı ortaya koyduk. Hizmette sınır tanımadık diyerek, “Amacımız vatandaşımızın yaşam kalitesini üste taşımaktı. Laf değil, icraat yaptık. Kentsel dönüşüm alanına hızlı başladık. Zor denileni başardık. Aksinne’de 846 daire yaparak, vatandaşın hizmetine sunacağız. Halkımızın konut ihtiyacını gidereceğiz. Orta gelirli aileler için bir umut ışığıdır. Uygun taksitlerle vatandaşı ev sahibi yapacağız. Meram bölgesinde çok ciddi çalışmalar yaptık. Özel sektör için bölgemizi canlı bir hale getirdik. Meram yatırım bekliyor. Belediye olarak gerekli adımları attık. 4 bin 470 kişi ile kentsel dönüşüm konusunda anlaştık. Bir aile çalışması yaptık ve projeleri Meram’a kazandırdık. Meram 2023 hedeflerine hızla yaklaşıyor. Meram’ın 50 yılına damga vuracak çalışmalara imza attık. İlçede yeşil alan miktarını artırdık. Yaptıklarımız Meram için yetersiz. Meram, daha fazlasına layık. Milletimizle omuz omuza yürüyoruz” dedi.

Projeleri Adım Adım Hayata Geçiriyoruz

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “Bir yandan temayül çalışması yaparken bir yandan da birçok projeyi belediyeler olarak hayata geçirmenin derdindeyiz. Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yaptık” diye konuştu. Daha yaşanabilir bir Konya için var güçleri ile çalıştıklarının altını çizen Başkan Angı, “Önemli olan ardımızda hoş bir seda bırakmaktır. Gelecek için güzel mekânlar oluşturmak ve insanımızın refahını artırmak için projeleri adım adım hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Ebrar Küçükakın

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.