Alman hakem, kupa maçında verdiği penaltıdan dolayı pişman

Alman hakem, kupa maçında verdiği penaltıdan dolayı pişman
BERLİN (AA) - Almanya Kupası yarı finalinde dün oynanan Bayern Münih-Werder Bremen karşılaşmasının hakemi Tobias Stieler, verdiği hatalı penaltı kararından...


BERLİN (AA) - Almanya Kupası yarı finalinde dün oynanan Bayern Münih-Werder Bremen karşılaşmasının hakemi Tobias Stieler, verdiği hatalı penaltı kararından dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Alman basınına konuşan Stieler, Bayern Münihli oyuncu Arturo Vidal’in ceza sahasında Janek Sternberg tarafından düşürüldüğü gerekçesiyle verdiği penaltı kararına ilişkin yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir yerde duruyordum. Temas gördüğümü sandım ancak temas değilmiş. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Penaltı atışını gole çeviren Thomas Müller, söz konusu pozisyonun penaltı olmadığını ifade ederek, Bayern Münih’in teknik direktörü Pep Guardiola da "Penaltı, penaltı değildi. İkinci golün bu şekilde atılmasını istemezdim." dedi.

Werder Bremen’in teknik direktörü Viktor Skripnik ise hakem kararları konusunda tek kelime söylemeyeceğini belirterek, "Bu bir şey ifade etmez." şeklinde konuştu.

Bayern Münih'in sahasında Werder Bremen’i Thomas Müller’in golleriyle 2-0 mağlup ederek, finale çıktığı maçın ikinci golü, söz konusu penaltı kararından sonra gelmişti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.