Altay, “Hemşehrilerimizin mutluluğu azmimizi arttırıyor”

Altay, “Hemşehrilerimizin mutluluğu azmimizi arttırıyor”
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma buluşmaları devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bu haftaki adresi Yazır Mahallesi oldu. Otogar Zeki Altındağ Camisinde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, ilçe teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.
15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ihanete uğramış, bu ihanete tek yürek olan asil milletimiz engel olmuştur diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “ Birlik, beraberlik içerisinde vatanına ve devletine sahip çıkan milletimiz, her zaman hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu asil milletin yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Bütün birimlerimizi Selçuklu’da yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu ve huzuru için seferber ettik. Selçuklu Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef koyduğu Güçlü Türkiye yolunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı milletimize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirsin diyen Başkan Altay, “ Bosna Hersek Mahallesi, Aliye İzzet Begoviç Caddesi üzerinde bir bölgeyi hayvan satış yeri olarak belirledik. Satış bölgesinde hayvanların tamamına, pazara giriş alanında hem gebelik hem de yaş kontrolü yapılıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın aldıkları kurbanlık hayvanlarla ilgili şüpheye düşmeleri durumunda da ücretsiz olarak veterinerlik hizmetleri sunmaktayız. Ayrıca tüm pazar alanlarını kurban kesim alanı olarak belirledik. Selçuklu Belediyesi olarak hem hayvan kesim alanlarında hem de Pazar alanında ve bayram sonrasında da tüm tedbirler alındı” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.